درباره پویش
ما به عنوان گروهی از افراد دغدغهمند و علاقمند به فردای این سرزمین و فرزندان ایران زمین، دور هم گرد آمده ایم تا با دیدگاهی فراتخصصی و میان رشتهای، مباحث تحول و توسعه را از نخبگان و خبرگان حوزههای مختلف و مرتبط جویا شویم، بیاموزیم، به اشتراک بگذاریم و به اجزایی عملیاتی تبدیل نماییم.
ما به سهم فردی یکایک خود ایمان داریم و برآنیم که به انتظار نشستن برای معجزه را کنار نهاده و اصلاح امور را از امروز و از خودمان شروع کنیم. در همین راستا پویشی را آغاز کردیم که خروجی آن محتوایی ارزشمند و حاصل تناظر و تبادل افکار و دانش میانرشتهای خواهد بود که از طریق مسیرهای مختلف منتشر و در دسترس همگان قرار خواهد گرفت.
ماموریت اصلی ما در 4 سرفصل قابل بیان است:
– ایجاد و انتشار آگاهی
– تغییر نگرشهای منسوخ
– هم اندیشی و هم افزایی
– خردگرایی و عمل گرایی
امید داریم این 4 ستون به آروزی تغییر سرنوشت سرزمین و فرزندانمان جامه عمل بپوشاند و باور داریم که؛ تحول و توسعه، زیربنای فردایی روشن است.
اتاق فکر پویش:
اتاق فکر پویش
اعضای اجرایی پویش
معرفی همایش ملی تحول و توسعه
نظر به اهمیت ارتقا افکار و تغییر نگرش، علی الخصوص در اذهان همراهانی که نگاه، تفکر، تصمیم گیری و عملکردشان می تواند بر سرنوشت خیل بزرگی از افراد جامعه تاثیرگذار باشد، تهیه محتوای دانش محور و به روز و انتشار آن به روشها و از طریق ابزار و رسانههای مختلف در دستور کار این پویش قرار دارد.
اتاق فکر و بورد مشاورین با عنایت به اهمیت کار فراتخصصی و میانگروهی، از میان نخبگان و خبرگان حوزههای مختلف علوم مرتبط از جمله جامعه شناسی، فلسفه و اخلاق، اقتصاد، علوم سیاسی، علوم روان، مدیریت و رهبری، مالی و محیط زیست تشکیل گردید تا ضمن تبادل و تناظر افکار و آرا، به تدوین استراتژی برای اهداف پویش و سپس تعیین تاکتیک و برنامه عملیاتی مبادرت ورزند.
“گفتگو” آن هم در مقیاس بزرگ و فراگیر، قطعا یکی از موثرترین و قدرتمندترین ابزارهای توسعه است. و به همین علت برنامه عملیاتی پویش، شامل برگزاری سالیانه یک کنفرانس چند روزه با هدف شکلگیری همین گفتگوی گسترده خواهد بود که در آن فعالان فضای کسب و کار و اثرگذاران فضای صنفی و بخش خصوصی کشور به صورت مستقل و به عنوان نماینده بخش نخبه جامعه، مخاطب قرار میگیرند.
به همین منظور برآنیم تا در دهه اول قرن جدید هجری شمسی، به طور سالانه و در روزهای پایانی بهمن ماه هر سال که گفتگوهای مختلف طی سال شکل گرفته و تجربیات جمع آوری شده، وضعیت بودجه کشور مشخص شده و افراد در صدد برنامهریزی و جمعبندی برای سال پیش روی خود هستند، همایشی در مقیاس ملی برگزار نماییم که متشکل از سخنرانیها، مناظره و پنلهایی از صاحبنظران حوزههای متنوع خواهد بود.
چشم انداز
ایران ما باید دست کم در بستر و بطن جامعه خود، انسان توانمند، خانواده توانمند و کسب و کارهای توانمند را تجربه کند.
ما سنگبنای اولیه این توانمندی را در وجود خود خواهیم نهاد.
سال 1411 با ایرانی متفاوت از گذشته آغاز خواهد شد.
امید به آینده، جنبش و تلاش و تکاپو برای ساختن ایرانی سرافراز، با زیربنای خرد و تدبیر، همچون خونی در رگهای نخبگان در جریان قرار گرفته است.
جریان معکوس مهاجرت نخبگان آغاز شده است.
متخصصین، فارغ از بازیهای سیاسی و ایدئولوژیک، به توسعه مشغولند.
سرانه مطالعه بالا رفته و فرهنگ رو به زوال رفته ایرانی تغییراتِ محسوسی را در بطن خود تجربه میکند
و
آنچه به عنوان میراث فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و تاریخی به نسل بعد تحویل میدهیم،
به مراتب در همه ابعاد از آنچه تحویل گرفتهایم غنیتر است.
"ما ماموریت خویش را انجام داده ایم."